Płock Ród Masława

Dzień dobry
Zapraszam do kontaktu; Wolnych, z Płocka. Z bliskich oraz dalszych okolic. Więcej info dla zainteresowanych …

Witam z okolic Płocka.

Cześć , Mam na imię Artur i szukam ciekawych i mądrych znajomości . Jesteś mężczyzną czy kobietą ?

Witaj Arturze! Miło Cię poznać! Z tej strony Andrzej. A wśród tutejszej społeczności są tylko ciekawi ludzie :slight_smile:

Dzień dobry Andrzej ! Ciekawi to my wszyscy jesteśmy. Tylko czego ? Ja na przykład , co ciebie tutaj przywiodło ?

Przywiodła mnie tutaj przede wszystkim buntownicza natura i chęć poznania ludzi czujących wolność w sercach.

1 polubienie

Bardzo jesteśmy w tym podobni.

Czy szczepiłeś się na srowida ?

Oczywiście, że nie! Nie istniał żaden srowid, ale niestety dzięki propagandzie telewizyjnej mnóstwo ludzi w to uwierzyło. Ja na szczęście nie mam i nie oglądam telewizji :slight_smile:

Czyli. Bardzo miło poznać Szanownego Kolegę :hugs:

Spod jakiego znaku zodiaku jesteś ? Ja jestem Skorpion :blush: I ile masz lat ? Ja mam 53 lata.

Według astrologii tzw. zachodniej jestem Strzelcem, natomiast wg astrologii wedyjskiej również Skorpion :slight_smile: Mam 49 lat, a poza tym mieszkam ok. 25 km w linii prostej na północ od Płocka.

Bardzo dziękuję że nie zniechęcają cię moje pytania. A może teraz ty, pytaj …

I cieszy mnie że jesteśmy z tego samego pokolenia .

Na razie jest nas tutaj dwóch, ale mam nadzieję, że znajdzie się więcej suwerenów z naszych okolic… A które okolice byłej stolicy Polski Ty zamieszkujesz?

Centrum ul. Obr. Westerplatte

I jeśli jesteś z pogranicza Skorpiona i Strzelca to jesteś z Wężownika

Wężownik to taki nieoficjalny znak zodiaku, ale moja data urodzenia mogłaby się do niego zaliczać, chociaż z wężami czy nawet żmijami nie mam nic wspólnego :slight_smile: A poza tym, mój brat mieszka bardzo blisko - na Kochanowskiego. Czasami go odwiedzam…

No tak to to samo osiedle.

Jakie masz zainteresowania, hobby. Czym ładujesz akumulatory?