PERMAKULTURA

Rada Przyrody i żywności poszukuje konsultantów do współpracy w każdym Rodzie

Porady permakulturowe:

-12 przykazań dzikiego ogrodu Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo | Dwanaście przykazań Dzikiego Ogrodu  Łukasz Łuczaj.pdf

Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo | Skład nasion i narzędzi W. Garnuszewski w Warszawie Katalog-przewodnik po polu i ogrodzie 1930-1932.djvu

• Dobre sąsiedztwo roślin i warzyw

Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo | Dobre sąsiedztwo roślin i warzyw.pdf

Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo | Kolekcja edukacyjna roślin uprawnych, warzywnych i ziołowych Śląskiego Ogrodu Botanicznego 2015rok.pdf

Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo | O chodowaniu, użytku, mnożeniu i poznawaniu drzew, krzewów i ziół celnieyszych ku ozdobie Ogrodów, przy zastósowaniu do naszey strefy. T. 5 prz

Darmowy hosting plików - wrzucaj i dziel się plikami za darmo | Ogród wiejski warzywny owocowy i ozdobny z uwzględnieniem hodowli roślin w szklarniach 1928rok Edmund Jankowski.pdf

3 polubienia

Witam, jestem tutaj nowy.
Jakiś czas temu zauważyłem iż wszystkie pliki/linki wygasły.
Czy mógłbym prosić o ponowne ich podanie :relaxed:
Z góry bardzo dziękuję.

Z chęcią przejmę usługi hostingowe i udostępnię pliki na własnym serwerze.

potrzebował bym jednak, aby ktoś mi je przesłał, a wtedy ja je na stałe udostępnię na stronie swojej fundacji

napisz do mnie na mail: [email protected]

Też z niecierpliwoscią czekam na ponowne dodanie plików! :slight_smile:

Napisz do mnie na maila: [email protected] wyślę Ci zaproszenie do mojej chmury (170GB)