Odporność

Tłumaczenie: z FB, google translator/.
SZCZEPIONKA COVID-19 KAŻDA OSOBA MA W DOMU.
Zacznę od pytania. Czy wiesz, że medycyna Taszkentu była zasłużenie wiodącą medycyną w byłym ZSRR? ⠀ W latach drugiej wojny światowej w Taszkencie powstał cały kwiat radzieckiej myśli naukowej w medycynie. ⠀ Jeszcze wiosną 2020 r., U szczytu pierwszej fali pandemii, opublikowali naukowo uzasadnione i niezwykle przydatne informacje o COVID-19 na całym świecie ⠀ BARDZO WAŻNE JEST, ABY WIEDZIEĆ WSZYSTKIEGO! I TO BARDZO CIEKAWE! ⠀ Taszkent. 21.03.2020 Shukhrat KHALILOV (kandydat nauk medycznych) ⠀ Głównym zagrożeniem związanym z wirusem COVID-19 jest to, że wpływa on przede wszystkim na układ odpornościowy. I dopiero wtedy, po drugie, oddziałuje na tkankę płucną. ⠀ Opóźnienie w czasie między tymi dwiema falami ataku jest dokładnie tym, co nazywamy „okresem inkubacji”. ⠀ Często używamy takich słów, jak „silna” lub „słaba” odporność. Jednak zwykli ludzie praktycznie w ogóle nie wiedzą, co to jest. Co więcej, większość lekarzy ma bardzo małe pojęcie o budowie układu odpornościowego i funkcjonowaniu jego poszczególnych części. ⠀ Jednak ten tekst jest bardzo trudny dla niewprawnego czytelnika. Postaram się wyjaśnić mechanizm wpływu wirusa COVID-19 na organizm człowieka w jak najbardziej uproszczony i przystępny sposób w formie pracy dyplomowej. ⠀ 80% całego układu odpornościowego koncentruje się w warstwie śluzowej i podśluzowej jelita cienkiego w postaci tkanki limfatycznej i jej nagromadzeń - kępek Peyera. Tkanka limfoidalna wytwarza przeciwciała (limfocyty T-, B-, G- itp.), A także różne typy immunoglobulin. Przeciwciała przez układ limfatyczny dostają się do żyły głównej dolnej do serca i po przejściu przez krążenie płucne wchodzą do krążenia ogólnoustrojowego i są przenoszone po całym organizmie. W ten sposób wzmacnia się odporność tkanek, w tym odporność tkanki własnej płuc. ⠀ COVID-19, mieszając się z pokarmem podczas posiłków, przedostaje się do jelit i zaczyna niszczyć tkankę limfatyczną. W rezultacie dotknięta tkanka limfoidalna przestaje wytwarzać limfocyty i immunoglobuliny. W ten sposób układ odpornościowy zostaje zniszczony, w wyniku czego odporność tkanek w płucach zostaje znacznie osłabiona. ⠀ Od tego momentu rozpoczyna się druga fala ataku koronawirusa na już niezabezpieczoną tkankę płuc, która objawia się ciężkim zapaleniem płuc, które kończy się śmiercią. ⠀ Obecnie wszystkie działania antyepidemiczne mają na celu zapobieganie przedostawaniu się koronawirusa do płuc, co w zasadzie jest niezwykle kosztowne i praktycznie nieskuteczne. ⠀ A wszystkie środki terapeutyczne mają na celu wyłącznie zwalczanie powikłań w postaci zapalenia płuc. ⠀ Należy rozumieć, że COVID-19 to zagrożenie przez wiele lat i dziesięcioleci. To, co mamy dzisiaj, to tylko pierwsza fala pandemii. A takich fal będzie wiele. Jednocześnie wszelkie działania profilaktyczno-terapeutyczne skierowane są na koronawirusa zlokalizowanego w płucach, przy czym nie prowadzi się żadnego wpływu na koronawirusa zlokalizowanego w jelicie. Innymi słowy, „wózek jest umieszczony przed koniem”. ⠀ Istnieje wiele produktów naturalnych, które nie tylko mają właściwości bakteriobójcze, ale także bezpośrednio wpływają na wirusy, zabijając je. Najbardziej skuteczny pod tym względem jest CZOSNEK. ⠀ A jeśli wypijasz codziennie 2/3 szklanki naparu czosnku w wodzie, to natychmiast (!) Wchodzi do jelita cienkiego i od razu zaczyna (!)! Zabić COVID-19. ⠀ Jednocześnie uzyskuje się następujące efekty: ⠀ - „zabity” COVID-19 przestaje niszczyć tkankę limfatyczną jelita cienkiego. Dzięki temu tkanka limfatyczna nadal funkcjonuje prawidłowo, tj. produkować przeciwciała i immunoglobuliny; ⠀ - uszkodzony układ odpornościowy jest szybko przywracany i wzmacniany, co prowadzi do znacznego wzrostu odporności tkankowej w tkance płucnej. ⠀ Powstaje bariera nie do pokonania dla COVID-19, ale także dla drobnoustrojów (gronkowców itp.) I grzybów, które również stanowią istotne zagrożenie w przypadku koronawirusowego zapalenia płuc; ⠀ - pod wpływem „wody czosnkowej” w jelicie cienkim rozwija się bardzo ciekawy ciąg zdarzeń. „Zabity” i osłabiony pod wpływem „wody czosnkowej” COVID-19 to nic innego jak naturalna szczepionka, która powstaje naturalnie w organizmie człowieka. ⠀ Jak wiadomo, do stworzenia sztucznej szczepionki potrzebne jest super wyposażone i bardzo drogie laboratorium oraz praca wysoko wykwalifikowanego personelu. Prace nad stworzeniem sztucznej szczepionki trwają 6-9 miesięcy, a produkcja przemysłowa wymaga ogromnych kosztów i czasu. ⠀ Po spożyciu „wody czosnkowej” naturalna szczepionka tworzy się w jelicie cienkim w ciągu 30-40 minut i jest całkowicie bezpłatna; ⠀ - naturalna szczepionka zaczyna aktywnie tworzyć swoistą odporność przeciwko COVID-19. ⠀ W ten sposób ciąg destrukcyjnych patologicznych wydarzeń w organizmie człowieka wywołanych przez COVID-19 zostaje przerwany i zniszczony na samym początku i nie ma kontynuacji. Ciało w najbardziej naturalny sposób, by tak rzec, w zaplanowany sposób, walczy z COVID-

7 polubień

Super, dzięki za wiedzę.

1 polubienie

O! Fajnie, @Lukasz1414 że się odżywasz, zapraszam na chat.ariowie.com tu się dużo dzieje.

Brakuje mi tylko w tym artykule przepisu jak zrobić wodę czosnkową.

Myślę że, wystarczy na noc zalać czosnek wodą.piłem swego czasu w ten sposób.