Odporność

Tłumaczenie: z FB, google translator/.
SZCZEPIONKA COVID-19 KAŻDA OSOBA MA W DOMU.
Zacznę od pytania. Czy wiesz, że medycyna Taszkentu była zasłużenie wiodącą medycyną w byłym ZSRR? ⠀ W latach drugiej wojny światowej w Taszkencie powstał cały kwiat radzieckiej myśli naukowej w medycynie. ⠀ Jeszcze wiosną 2020 r., U szczytu pierwszej fali pandemii, opublikowali naukowo uzasadnione i niezwykle przydatne informacje o COVID-19 na całym świecie ⠀ BARDZO WAŻNE JEST, ABY WIEDZIEĆ WSZYSTKIEGO! I TO BARDZO CIEKAWE! ⠀ Taszkent. 21.03.2020 Shukhrat KHALILOV (kandydat nauk medycznych) ⠀ Głównym zagrożeniem związanym z wirusem COVID-19 jest to, że wpływa on przede wszystkim na układ odpornościowy. I dopiero wtedy, po drugie, oddziałuje na tkankę płucną. ⠀ Opóźnienie w czasie między tymi dwiema falami ataku jest dokładnie tym, co nazywamy „okresem inkubacji”. ⠀ Często używamy takich słów, jak „silna” lub „słaba” odporność. Jednak zwykli ludzie praktycznie w ogóle nie wiedzą, co to jest. Co więcej, większość lekarzy ma bardzo małe pojęcie o budowie układu odpornościowego i funkcjonowaniu jego poszczególnych części. ⠀ Jednak ten tekst jest bardzo trudny dla niewprawnego czytelnika. Postaram się wyjaśnić mechanizm wpływu wirusa COVID-19 na organizm człowieka w jak najbardziej uproszczony i przystępny sposób w formie pracy dyplomowej. ⠀ 80% całego układu odpornościowego koncentruje się w warstwie śluzowej i podśluzowej jelita cienkiego w postaci tkanki limfatycznej i jej nagromadzeń - kępek Peyera. Tkanka limfoidalna wytwarza przeciwciała (limfocyty T-, B-, G- itp.), A także różne typy immunoglobulin. Przeciwciała przez układ limfatyczny dostają się do żyły głównej dolnej do serca i po przejściu przez krążenie płucne wchodzą do krążenia ogólnoustrojowego i są przenoszone po całym organizmie. W ten sposób wzmacnia się odporność tkanek, w tym odporność tkanki własnej płuc. ⠀ COVID-19, mieszając się z pokarmem podczas posiłków, przedostaje się do jelit i zaczyna niszczyć tkankę limfatyczną. W rezultacie dotknięta tkanka limfoidalna przestaje wytwarzać limfocyty i immunoglobuliny. W ten sposób układ odpornościowy zostaje zniszczony, w wyniku czego odporność tkanek w płucach zostaje znacznie osłabiona. ⠀ Od tego momentu rozpoczyna się druga fala ataku koronawirusa na już niezabezpieczoną tkankę płuc, która objawia się ciężkim zapaleniem płuc, które kończy się śmiercią. ⠀ Obecnie wszystkie działania antyepidemiczne mają na celu zapobieganie przedostawaniu się koronawirusa do płuc, co w zasadzie jest niezwykle kosztowne i praktycznie nieskuteczne. ⠀ A wszystkie środki terapeutyczne mają na celu wyłącznie zwalczanie powikłań w postaci zapalenia płuc. ⠀ Należy rozumieć, że COVID-19 to zagrożenie przez wiele lat i dziesięcioleci. To, co mamy dzisiaj, to tylko pierwsza fala pandemii. A takich fal będzie wiele. Jednocześnie wszelkie działania profilaktyczno-terapeutyczne skierowane są na koronawirusa zlokalizowanego w płucach, przy czym nie prowadzi się żadnego wpływu na koronawirusa zlokalizowanego w jelicie. Innymi słowy, „wózek jest umieszczony przed koniem”. ⠀ Istnieje wiele produktów naturalnych, które nie tylko mają właściwości bakteriobójcze, ale także bezpośrednio wpływają na wirusy, zabijając je. Najbardziej skuteczny pod tym względem jest CZOSNEK. ⠀ A jeśli wypijasz codziennie 2/3 szklanki naparu czosnku w wodzie, to natychmiast (!) Wchodzi do jelita cienkiego i od razu zaczyna (!)! Zabić COVID-19. ⠀ Jednocześnie uzyskuje się następujące efekty: ⠀ - „zabity” COVID-19 przestaje niszczyć tkankę limfatyczną jelita cienkiego. Dzięki temu tkanka limfatyczna nadal funkcjonuje prawidłowo, tj. produkować przeciwciała i immunoglobuliny; ⠀ - uszkodzony układ odpornościowy jest szybko przywracany i wzmacniany, co prowadzi do znacznego wzrostu odporności tkankowej w tkance płucnej. ⠀ Powstaje bariera nie do pokonania dla COVID-19, ale także dla drobnoustrojów (gronkowców itp.) I grzybów, które również stanowią istotne zagrożenie w przypadku koronawirusowego zapalenia płuc; ⠀ - pod wpływem „wody czosnkowej” w jelicie cienkim rozwija się bardzo ciekawy ciąg zdarzeń. „Zabity” i osłabiony pod wpływem „wody czosnkowej” COVID-19 to nic innego jak naturalna szczepionka, która powstaje naturalnie w organizmie człowieka. ⠀ Jak wiadomo, do stworzenia sztucznej szczepionki potrzebne jest super wyposażone i bardzo drogie laboratorium oraz praca wysoko wykwalifikowanego personelu. Prace nad stworzeniem sztucznej szczepionki trwają 6-9 miesięcy, a produkcja przemysłowa wymaga ogromnych kosztów i czasu. ⠀ Po spożyciu „wody czosnkowej” naturalna szczepionka tworzy się w jelicie cienkim w ciągu 30-40 minut i jest całkowicie bezpłatna; ⠀ - naturalna szczepionka zaczyna aktywnie tworzyć swoistą odporność przeciwko COVID-19. ⠀ W ten sposób ciąg destrukcyjnych patologicznych wydarzeń w organizmie człowieka wywołanych przez COVID-19 zostaje przerwany i zniszczony na samym początku i nie ma kontynuacji. Ciało w najbardziej naturalny sposób, by tak rzec, w zaplanowany sposób, walczy z COVID-

2polubienia

Super, dzięki za wiedzę.

Przeglądając tę stronę akceptujesz regulamin naszej społeczności.

Jest to prywatna i zastrzeżona przestrzeń dla Suwerenów

Zastrzegamy sobie wszelkie prawa i odrzucamy wszelkie jurysdykcje poza prawem naturalnym. Jeśli reprezentujesz korporację, rząd, prywatną agencję lub inną korporację, lub jeśli Twoją intencją jest zbieranie prywatnych danych i naruszanie prywatności, nie masz pozwolenia na odczyt, zapis lub kopiowanie zawartości tej wiadomości. Wycofaj się natychmiast!

Jednakże, jeżeli popełnisz to naruszenie bez uzyskania indywidualnej, ręcznie napisanej zgody, automatycznie akceptujesz stałą opłatę karną w wysokości €10.000 (dziesięć tysięcy) euro za każdy 1 bit informacji oraz za każde pojedyncze naruszenie, plus wszelkie koszty obsługi i egzekucji należności.

Nie ma miejsca na negocjacje.
Dziękujemy za współpracę!